21 Φεβ 2018

«Ευχαριστώ» στους διασώστες του ΕΚΑΒ και στους γιατρούς των νοσοκομείων Κω και Σάμου

Ένας κάτοικος Κω, του οποίου ο πατέρας χρειάστηκε εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα και ΜΕΘ, ευχαρίστησε χθες δημοσίως διασώστες, γιατρούς και προσωπικό στα νοσοκομεία Κω και Σάμου για ό,τι έκαναν. Και αυτό που έκαναν είναι βεβαίως ότι έσωσαν τελικά τη ζωή του πατέρα του, αλλά με αρκετή ταλαιπωρία και πήγαινε έλα του ασθενούς από το ένα νησί στο άλλο...
Αλλά ο κ. Παπαγγελής που υπογράφει την επιστολή, αναγνωρίζει ότι δεδομένων των ελλείψεων και των συνθηκών στα δύο νοσοκομεία, οι επαγγελματίες υγείας κατάφεραν με φροντίδα, επιστημονικότητα και ανθρωπιά να λύσουν το πρόβλημα υγείας του πατέρα του και να τον επιστρέψουν σώο στη Κω.

Η επιστολή αναφέρει:
"Είναι πολύ όμορφο να ξέρεις ότι υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου που μπορούν να καταλάβουν και να νιώσουν τον πόνο σου και είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. 

Μπράβο στους ανθρώπους του ΕΚΑΒ που μέρα νύχτα στέλνει το εξειδικευμένο προσωπικό του που παρέχουν άμεση βοήθεια σε έκτακτα περιστατικά και μεταφέρουν σε άλλα νοσοκομεία ανθρώπους που δεν  μπορούν εδώ στο νησί μας την Κω, το νησί του Ιπποκράτη να γιατρευτούν  (δεν έχει εντατική …., δεν έχει καρδιολόγο, δεν έχει νευρολόγο, δεν έχει …. δεν έχει….δεν έχει νοσοκομείο….) ,έχει όμως ανθρώπους ,να πω  ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς της παθολογικής στην αναισθησιολόγο και στο προσωπικό του νοσοκομείου που κάνουν ότι μπορούν με ότι διαθέτουν .

Οι άνθρωποι, λοιπόν,  του ΕΚΑΒ μετέφεραν τον πατέρα μου διασωληνωμένο από την Κω στην Σάμο, εκεί βρέθηκε κρεβάτι. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον γιατρό της εντατικής και το προσωπικό για τη φροντίδα όπου έμεινε 10 μέρες,  αλλά και τους γιατρούς και το προσωπικό στην παθολογική όπου έμεινε 9 ημέρες. Προχθές το Σάββατο το ΕΚΑΒ έκανε  διακομιδή   μιας αρρώστου από τη Λέρο στη Σάμο και μετά από ενέργειες του γιατρού της εντατικής Κ.  GIARDINO FABIO και τη σύμφωνη γνώμη των ανθρώπων του ΕΚΑΒ μετέφεραν τον πατέρα μου ξανά στην Κω.

Σας ευχαριστώ πολύ!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required