4 Δεκ 2017

Εκλογές Επιμελητηρίου – Παρουσίαση του συνδυασμού «Επιχειρηματική Δράση»

Στην παρουσίαση του συνδυασμού «Επιχειρηματική Δράση» προχώρησε τη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, ο επικεφαλής κ. Γιώργος Κυριαζής, μέχρι σήμερα πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου, για το οποίο θα διεξαχθούν εκλογές το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Δεκεμβρίου. 

Με κεντρικό σύνθημα «Μαζί συνεχίζουμε, Μαζί θα τα καταφέρουμε για την ανάπτυξη των νησιών μας», παρουσία των υποψηφίων του συνδυασμού και από τους 4 τομείς (Εμπορικό, Υπηρεσιών, Μεταποίησης και Τουριστικό), στις 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Αιολίς», ο κ. Κυριαζής ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στις δράσεις του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου.




Στη συνέχεια παρουσίασε κάθε υποψήφιο, ξεχωριστά, αναφέροντας την επαγγελματική ιδιότητα του καθενός που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού. 

Στην αναφορά του στο παρελθόν, και την πολλά χρόνια πριν δημιουργία του συνδυασμού, ο κ. Κυριαζής μίλησε με συγκίνηση για τους πρωτεργάτες και συνυποψηφίους του, αείμνηστο Απόστολο Κασμιρλή και Αλέκο Γιοκαρίνη. 

Να σημειωθεί ότι σε αυτή την εκλογική διαδικασία υπάρχουν μόνο 2 συνδυασμοί. Η «Επιχειρηματική Δράση» και η «Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση (Α.Α.Σ.)» με επικεφαλής τον κ. Τιμολέων Χατζηλαγό. 

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος και ο αντιδήμαρχος Σάμου κ. Πάρης Παπαγεωργίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required