14 Αυγ 2017

Την επιχορήγηση του δήμου από τους υπουργούς Εσωτερικών & Μεταναστευτικής Πολιτικής ζητά ο δήμαρχος Σάμου

Επιστολή προς τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής και τον υπουργό Εσωτερικών, απέστειλε ο δήμαρχος Σάμου, κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, με θέμα την επιχορήγηση του δήμου.

Στην επιστολή του προς τον υπουργό Εσωτερικών, ο δήμαρχος Σάμου ζητά την έκτακτη επιχορήγηση του δήμου με το ποσό των 463.396 ευρώ, που όπως αναφέρει «λαμβάνει πλέον και το χαρακτηρισμό του επείγοντος μετά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σάμου της 11/08/2017, με την οποία έγινε αποδεκτό το αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής υπέρ των συμβασιούχων – παρατασιούχων».


Ο κ. Αγγελόπουλος, στην επιστολή του προς τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, αναφερόμενος στην επιχορήγηση του δήμου με το παραπάνω ποσό, αναφέρει: «Θεωρούμε ότι η διατήρηση των θέσεων εργασίας των συγκεκριμένων εργαζομένων και εν μέσω τουριστικής περιόδου, των ειδικών κλιματολογικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα, αλλά και της αναζωπύρωσης των μεταναστευτικών ροών προς το νησί, είναι αυταπόδεικτη, δεδομένου ότι ένας σημαντικός αριθμός εργαζομένων εξυπηρετούσε ανάγκες του Κ.Υ.Τ. και εργαζόταν για την άρση των συνεπειών των ροών στο αστικό και παραλιακό ιστό, ενώ παράλληλα αποτελούσε το μοναδικό προσωπικό που εργαζόταν στην Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Διαχείρισης Απορριμμάτων της Σάμου».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required