18 Ιουλ 2017

Αύξηση στις αφίξεις τουριστών τον Ιούνιο

Αύξηση του τουρισμού όσον αφορά στις αφίξεις των Τούρκων όσο και των Ευρωπαίων επισκεπτών στο νησί μας παρατηρήθηκε και τον Ιούνιο.

Οι αφίξεις από τη γείτονα χώρα αυξήθηκαν κατά 217% σε σχέση με τον Ιούνιο του 2016, δηλαδή σύνολο 7.027 άτομα, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία της Fraport η αυξηση στο αεροδρόμιο της Σάμου ανήλθε σε 41,3%, σύνολο 44.848 επισκέπτες.

Συνεχίζοντας τις προσπάθειες για την προβολή των νησιών μας, η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Τουρκίας διοργάνωσαν  ταξίδι εξοικείωσης (press trip)  στη Σάμο το χρονικό διάστημα 15-18.7.2017, με  σκοπό την  προβολή των εναλλακτικών  μορφών τουρισμού, αλλά και την ενίσχυση της ροής των Τούρκων τουριστών  στη Σάμο, που αποτελεί ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό  για την τούρκικη τουριστική αγορά. 

Οι δύο δημοσιογράφοι, κα. Hatice Duygu Leloglu και κ. Hakan Turpcu, θα δημοσιεύσουν  άρθρα στη  γνωστή εφημερίδα SABAH, η οποία έχει κυκλοφορία 300.000 φύλλα ημερησίως. Επίσης, η κα Leloglu είναι παρουσιάστρια στο τηλεοπτικό κανάλι A HABER .






Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required