9 Ιουλ 2017

Ικαρία - Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας οι εκδηλώσεις της 17ης Ιουλίου


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις φετινές εκδηλώσεις της 17ης Ιουλίου, για την απελευθέρωση του νησιού (πρόκειται για την 105η επέτειο από την εξέγερση και απελευθέρωση των Ικαριωτών από τον τουρκικό ζυγό), αναμένεται να παραστεί ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.





Προς ενίσχυση των πληροφοριών, ήρθε η επίσκεψη στην Ικαρία της κας Λώρας Μολυβιάτη, διευθύντριας Δημοσίων Σχέσεων της Προεδρίας (πρόκειται για την κόρη του διπλωμάτη, πολιτικού και υπουργού Εξωτερικών Πέτρου Μολυβιάτη), η οποία προετοιμάζει το «έδαφος» της επίσκεψης. 

Στην αρμοδιότητα του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων της Προεδρίας ανήκει η ρύθμιση των θεμάτων που αναφέρονται στις δημόσιες εμφανίσεις και μετακινήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς και ο προγραμματισμός των ταξιδιών του στο εσωτερικό. 

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αναμένεται να συνοδεύσει, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος ο οποίος συνδέεται με το νησί, αφού, ως γνωστόν, αποτελεί τόπο καταγωγής της συζύγου του.


Φωτογραφία αρχείου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τί αείμνηστου ρε παιδιά, ο Πέτρος Μολυβιάτης ζει ακόμα ο άνθρωπος

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required