23 Ιουν 2017

Εορταστική εκδήλωση για την άφιξη της TUS Airways

Με Σαμιώτικο κρασί, τοπικούς χορούς και αναμνηστικά δώρα θα υποδεχτεί το Σάββατο το απόγευμα την πρώτη πτήση της φετινής χρονιάς, από την Κύπρο, ο δήμος Σάμου, με τη συνεργασία του Αερολιμενάρχη Σάμου, του Διευθυντή της Fraport Σάμου, της ΕΟΣ Σάμου,  του Συλλόγου Επαγγελματιών Πυθαγορείου και του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου.

Η απευθείας πτήση της TUS Airways από την Κύπρο στη Σάμο, θα προσγειωθεί στις 16:30 στο Αεροδρόμιο «Αρίσταρχος ο Σάμιος». 

«Η εγκαθίδρυση μιας τέτοιας απευθείας σύνδεσης αποτέλεσε για τη δημοτική αρχή θέμα προτεραιότητας, καθώς, μέσω της παρουσίας της Σάμου σε τουριστικές εκθέσεις και εκδηλώσεις στη Μεγαλόνησο, είχε διαπιστωθεί ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον των Κυπρίων παραθεριστών για επίσκεψη στο νησί μας χωρίς την ανάγκη ενδιάμεσης στάσης και την αναπόφευκτη χρονοτριβή και ταλαιπωρία που συνεπάγεται κάτι τέτοιο. Γι’ αυτό το λόγο, ο Δήμος Σάμου χαιρετίζει με θέρμη την υλοποίησή της από την TUS Airways και, σε αναγνώριση της σημασίας της για το τουριστικό προϊόν του νησιού μας, διοργανώνει εορταστική εκδήλωση υποδοχής των πρώτων αυτών επισκεπτών από την Κύπρο. Ο Δήμος θα εξακολουθήσει να εργάζεται άοκνα για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προβολή του νησιού μας και την καθιέρωσή του διεθνώς ως τουριστικού προορισμού υψηλού επιπέδου, μεγάλου ενδιαφέροντος και θερμής φιλοξενίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος.
                                             

                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required