16 Μαΐ 2017

Συμπαραστάτης του Κοινωνικού Φαρμακείου Σάμου η Hellenic Seaways



Για πολλοστή φορά, η μεγαλύτερη ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία  Hellenic Seaways, αποδεικνύει με τις πράξεις της πόσο κοντά βρίσκεται στις ζωές των κατοίκων των νησιών μας στηρίζοντας το σημαντικό έργο συμπολιτών μας, όπως αυτών που οργανώνουν και λειτουργούν το Κοινωνικό Φαρμακείο Σάμου «Ευαγγελία Καραγεωργίου». 


Με αφορμή την προσφορά της Hellenic Seaways ώστε να αποκτηθούν ιδιαίτερα απαραίτητα φάρμακα, κατόπιν αιτήματος και άμεσης ανταπόκρισης αυτού από τον συμπατριώτη μας κ. Μανόλη Νιώτη, οι εθελοντές του φαρμακείου αισθάνθηκαν την ανάγκη έκδοσης ευχαριστήριας επιστολής την οποία απεύθυναν στον Α’ αντιπρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας κ. Αντώνιο Αγαπητό.




ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ "ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ"


Κύριε Αγαπητέ,

Με την παρούσα, οι εθελοντές του Εθελοντικού Κοινωνικού Φαρμακείου Σάμου "Ευαγγελία Καραγεωργίου", θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την αλληλεγγύη σας και την ευγενική κοινωνική προσφορά σας των ιδιαιτέρως απαραιτήτων φαρμάκων για τους αναξιοπαθούντες ασθενείς συμπολίτες μας χρονίως πάσχοντες.

Η άμεση ανταπόκριση του αιτήματος μας εκ μέρους του κ. Μανόλη Νιώτη σε συνάρτηση με την συνδρομή της εταιρείας, μας γέμισε χαρά και ανακούφιση καθώς κάθε μήνα δίνουμε μεγάλο αγώνα για την εξασφάλιση των αναγκαίων φαρμάκων έτσι ώστε να βλέπουμε χαρούμενα τα πρόσωπα των ασθενών μας κάθε φορά που μας επισκέπτονται.

Σας ευχόμαστε υγεία και ό,τι καλό!

Με εκτίμηση
Οι εθελοντές

Μανιάνα Πόνη
Σπύρος Κατσαρός
Ειρήνη Τσιλίρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required