23 Μαΐ 2017

Το σήμα της "Σαμιακής Τηλεόρασης" επιστρέφει στις οθόνες


Επιστρέφει τις επόμενες ημέρες το σήμα της "Σαμιακής Τηλεόρασης". Με αφορμή την πρόσφατη θετική εξέλιξη, το τοπικό κανάλι έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάτω σχετική ανακοίνωση.





"Οι μέτοχοι και οι διαχειριστές του καναλιού κατόρθωσαν με μεγάλη προσπάθεια να συγκεντρώσουν το ποσό που απαίτησε η DIGEA για να διακανονίσει το χρέος, που κατετέθηκε ήδη από την τελευταία μέρα του Απριλίου.
Από την δεύτερη ημέρα του Μαϊου άρχισε η διαπραγμάτευση με τον μεταφορέα του σήματος στην DIGEA, την εταιρεία COSMOTE, που μέσω γραμμής Ethernet στέλνει το σήμα στην πλατφόρμα. Ήδη η νέα σύμβαση υπογράφηκε σήμερα 23/5/2017 και η επαναλειτουργία του καναλιού είναι θέμα των αμέσως προσεχών ημερών, στην ίδια θέση που ξέρετε.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν με κάθε τρόπο κατά την διάρκεια της διακοπής, θα τους το ανταποδώσουμε από τώρα και στο εξής έμπρακτα, και να παρακαλέσουμε όσους θέλουν να πετύχει το κανάλι την διαρκή επιβίωσή του, να βοηθήσουν με την διαφημιστική προβολή τους μέσα από το πρόγραμμά του, που είναι έτοιμο και αναβαθμισμένο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required