21 Απρ 2017

Στην Κυπριακή έκθεση "Ταξίδι" η Σάμος

Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο δημοτικός Οργανισμός Τουρισμού «Πυθαγόρας ο Σάμιος» συμμετέχει στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση που φιλοξενεί η Κύπρος, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως και 23 Απριλίου στη Λευκωσία.

Η Σάμος συμμετέχει στην έκθεση με δικό της περίπτερο, απ’ το οποίο θα διανεμηθεί τουριστικό υλικό και θα προσφερθεί ενημέρωση στους επισκέπτες για τις δυνατότητες του νησιού μας να προσφέρει ασφαλή και υψηλής ποιότητας διαμονή και ψυχαγωγία τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η Έκθεση που φέρει την ονομασία «Ταξίδι» είναι η μοναδική Διεθνής Έκθεση Τουρισμού που διοργανώνεται στην Κύπρο και αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για την πλήρη ενημέρωση του Κυπριακού κοινού σχετικά με τουριστικούς προορισμούς, ταξιδιωτικά πακέτα και χώρους αναψυχής εντός και εκτός Κύπρου.

Η Έκθεση «Ταξίδι» βρίσκεται στον 20ο της χρόνο, διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACΤΑ) και προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες, επαγγελματίες του χώρου, αλλά και ιδιώτες που αναζητούν προορισμούς θερινών διακοπών.

Η Σάμος θα δώσει επίσης το παρών της -με ψηφιακό και έντυπο υλικό- και στην ετήσια εορταστική εκδήλωση της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, που ονομάζεται «Ημέρα της Ευρώπης» και εφέτος θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο Ακροπόλεως, στη Λευκωσία, στις 13 Μαΐου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διατεθούν στους επισκέπτες τουριστικά φυλλάδια, τοπικά προϊόντα και έντυπο υλικό για τη Σάμο.

Να σημειωθεί πως από τις 24 Ιουνίου η Κύπρος θα συνδέεται αεροπορικώς με τη Σάμο με απευθείας πτήση της TUS, από τη Λάρνακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required