9 Μαρ 2017

Στην αστυνομική διεύθυνση Σάμου για τη συγκέντρωση της 12ης Μαρτίου κλήθηκε ο Γιάννης Βέττας

Στην αστυνομική διεύθυνση Σάμου κλήθηκε για να δώσει εξηγήσεις, μετά από καταγγελία του βουλευτή Σάμου, ο πρώην πρόεδρος των Κτηνοτρόφων και εκπρόσωπος της Επιτροπής Κατοίκων Σάμου, κ. Γιάννης Βέττας, σχετικά  με τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει την Κυριακή, 12 Μαρτίου, στις 10 το πρωί, στο γραφείο του βουλευτή, κ. Δημήτρη Σεβαστάκη.

Ο κ. Γιάννη Βέττας, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας είπε πως ρωτήθηκε αν ο Σύλλογος που εκπροσωπεί είναι νόμιμος, καθώς και ποιος κρύβεται πίσω από την ανακοίνωση.Κατά την επιστροφή του από το αστυνομικό τμήμα ο κ. Γιάννης Βέττας με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Facebook και απευθυνόμενος στο βουλευτή Σάμου, έγραψε:

«Κύριε βουλευτά, έχω να σας πω τα εξής: 1ον δεν σας φοβάμαι και 2ον δεν χαμπαριάζω από απειλές. Ρωτάτε να μάθετε ποιοι είναι πίσω από μένα. Ούτε αναρχικοί είναι, ούτε φασίστες, ούτε τρομοκράτες. Είναι άνθρωποι Σαμιώτες, οικογενειάρχες που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα, δεν έχουν να βάλουν καύσιμα, δεν έχουν να δώσουν 1 ευρώ στα παιδιά τους στο σχολείο, άνθρωποι που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους. Αυτοί είναι. Εσάς το μόνο που σας νοιάζει είναι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.. Αν θέλετε να μάθετε τα προβλήματα της Σάμου να έρθετε την Κυριακή στη συγκέντρωση, όπως σας καλέσαμε, να τα ακούσετε γιατί πιστεύω ότι δεν τα γνωρίζετε και ζείτε σε άλλον πλανήτη. Αν δεν έρθετε είστε ανεπιθύμητος για την Σάμο».

Να σημειωθεί πως η επιστολή για τη συγκέντρωση της 12ης Μαρτίου η οποία καλεί όλους τους κατοίκους της Σάμου σε ειρηνική συγκέντρωση στα γραφεία του βουλευτή Σάμου, ζητά από τον κ. Σεβαστάκη να βρίσκεται στο γραφείο του, προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήματα, αλλά και να ενημερωθεί από τους συμμετέχοντες στη συγκέντρωση, για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο νησί μας, όπως η δημιουργία 2ου hotspot, η ανεργία, η υποβάθμιση, ο τουρισμός κλπ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required