25 Φεβ 2017

Αντίστροφη μέτρηση για το Σαμιακό Καρναβάλι

Στην τελική ευθεία οδεύει το σαμιακό καρναβάλι, με τους καρναβαλιστές να ετοιμάζονται να ξεχυθούν αύριο στους δρόμους του Καρλοβάσου και να απογειώσουν το κέφι.

Η μεγάλη γιορτή θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί από το Κέντρο Υγείας. Δέκα άρματα και αρματοειδή, με θεματολογία βγαλμένη από την επικαιρότητα, μαζί με ομάδες από όλα τα σχολεία Καρλοβάσου, του γυμνασίου και λυκείου Μαραθοκάμπου, αποκριάτικων πληρωμάτων από τον Άγιο Κωνσταντίνο, το Κοκκάρι και το Βαθύ, θα παρελάσουν στους δρόμους της πόλης, εκτοξεύοντας το θερμόμετρο του κεφιού και της διασκέδασης στα ύψη.

Τα πληρώματα των καρναβαλιστών θα καταλήξουν στην πλατεία Καρλοβάσου, όπου μετά το πέρας της παρέλασης θα ακολουθήσει πάρτυ με Djs με πολύ κέφι και άφθονο κρασί.

Από νωρίς το πρωί στο Καρλόβασι θα τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Από τις 8 το πρωί και μέχρι τις 3 το μεσημέρι κλειστή, για όλα τα οχήματα, θα  είναι η οδός Ζαίμη και η οδός Γοργύρας, στο ύψος της Εθνικής, ενώ τα ταξί θα μεταφερθούν στην κάθοδο της Γοργύρας.  Όσοι φτάνουν στο Καρλόβασι θα μπορούν να σταθμεύουν στα τρία δημοτικά πάρκινγκ (Κέντρο Υγείας, πίσω από το Supermarket Χατζηκώστας και στο δασαρχείο-Πυροσβεστική), ενώ μόλις κορεστούν οι χώροι στάθμευσης, τα αυτοκίνητα θα μπορούν να σταθμεύουν κατά μήκος του Κερκήτειου ρέματος, όπου θα έχουν γίνει ειδικές παρεμβάσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required