18 Ιαν 2017

Κοπή πίτας και παρουσίαση του "Open eclass" από το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου

Την παραδοσιακή βασιλόπιτά του έκοψε το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου, παρουσία εκπαιδευτών και καταρτιζομένων στο φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου "Αeolis".

Στη γεμάτη από κόσμο αίθουσα προηγήθηκε ενημέρωση για τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα “Οpen eclass” του Δ.Ι.Ε.Κ. Σάμου, που δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευτές να δημιουργήσουν μια  ηλεκτρονική βάση της ύλης που
διδάσκουν και στους μαθητές  να μπορούν να ανατρέχουν στην ύλη αυτή, καθώς και να επικοινωνούν διαδικτυακά με τους καθηγητές τους.

Η παρουσίαση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας έγινε από την κ. Εμμανουέλα Μακροθανάση, ενώ ο Διευθυντής του Δ.Ι.Ε.Κ. Σάμου κ. Νίκος Τριανταφύλλου αναφέρθηκε στη λειτουργία και τις δυνατότητες για επαγγελματική αποκατάσταση που παρέχονται σε όσους ενήλικες καταρτίζονται στις διάφορες ειδικότητες του ΔΙΕΚ και τις προσπάθειες που γίνονται για τη διασύνδεση τους με την αγορά εργασίας.

Την ευλογία της εκκλησίας στους μαθητές και εκπαιδευτές έδωσε ο ιερωμένος Δημήτριος Ρηγάκης, ενώ το φλουρί της βασιλόπιτας, που παρασκεύασαν οι εκπαιδευόμενοι του τμήματος Μαγειρικής και οι εκπαιδευτές τους, έτυχε στην καταρτιζόμενη του τμήματος Δημοσιογραφίας, κα Ελένη Χατζηγεωργίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος και επιχειρηματίας, κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης, τον οποίο ευχαρίστησε δημόσια ο διευθυντής του Δ.Ι.Ε.Κ. Σάμου, για την υποστήριξη που προσφέρει σε διάφορα εργαστηριακά μαθήματα των διαφόρων ειδικοτήτων τουριστικών επαγγελμάτων του Δ.Ι.Ε.Κ., καθώς και για την παραχώρηση της αίθουσας για τις ανάγκες της εκδήλωσης.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required