15 Ιαν 2017

Celestyal Cruises: "Eίμαστε ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε τους επιβάτες μας στη γενέτειρα του Πυθαγόρα"

Ογδόντα ένα προσεγγίσεις στο νησί μας θα πραγματοποιήσει φέτος η Celestyal Cruises, που ανακοίνωσε την προσθήκη της Σάμου στους προορισμούς της κρουαζιέρας «Εικόνες Αιγαίου», το 2017. 

Η εταιρεία, έχοντας αξιολογήσει περισσότερα από 85.000 έγκυρα ερωτηματολόγια κατά τη διάρκεια της περυσινής περιόδου, διαπίστωσε ότι οι επιβάτες της εταιρείας θεωρούν τη Σάμο, ως έναν από τους κορυφαίους προορισμούς κατά τις 3ήμερες και 4ήμερες κρουαζιέρες «Ειδυλλιακό Αιγαίο», τις οποίες πραγματοποιεί η Celestyal Cruises τον Ιούλιο, Αύγουστο και την
πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Κάποιοι επιβάτες ανέφεραν σχετικά με την εμπειρία τους από τη Σάμο, ότι ίσως ήταν ο πιο αξέχαστος προορισμός των διακοπών τους, συστήνοντας στην εταιρεία να τη συμπεριλάβει στα δρομολόγια που πραγματοποιεί στο Αιγαίο.

 «Σε αυτό το πλαίσιο, ελήφθη η απόφαση να προστεθεί η Σάμος σε όλες τις κρουαζιέρες «Εικόνες Αιγαίου», έτσι ώστε οι επιβάτες να μπορούν πλέον να επιλέξουν αν θα επισκεφθούν τη Σάμο ή το Κουσάντασι της Τουρκίας. Επομένως, οι επιβάτες σε όλες τις κρουαζιέρες «Εικόνες Αιγαίου» για το 2017 θα μπορούν να αποφασίζουν μια ημέρα πριν εκκινήσουν για την κρουαζιέρα τους, εάν επιθυμούν να ταξιδέψουν σε έναν από τους δύο προορισμούς: α) Αρχικό Δρομολόγιο: Πειραιάς-Μύκονος-Κουσάντασι-Πάτμος-Ρόδος-Ηράκλειο/ Κρήτη-Σαντορίνη ή β) Επιλογή της Σάμου: Πειραιάς-Μύκονος-Σάμος-Πάτμος-Ρόδος-Ηράκλειο/ Κρήτη-Σαντορίνη» αναφέρει η εταιρεία.

Η αποβίβαση θα πραγματοποιείται στο Πυθαγόρειο της Σάμου, μέσω βοηθητικών λέμβων, κάθε Σάββατο και Τρίτη. Η αποβίβαση θα αρχίζει στις 04:30 π.μ. κάθε Σάββατο (3ημερη κρουαζιέρα) και την Τρίτη (4ήμερη κρουαζιέρα).

Παράλληλα η εταιρεία εξυμνεί τις ομορφιές της Σάμου λέγοντας πως «διαθέτει πολλές όμορφες επιλογές για χαλάρωση και ψυχαγωγία, όπως την ευκαιρία να κάνει κανείς μια βόλτα στην κεντρική πλατεία στο Βαθύ, να επισκεφθεί την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα και το πανέμορφο δημαρχείο. Το νησί φιλοξενεί, επίσης, ένα υπέροχο μουσείο οίνου, όπου οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν το μεράκι και την παράδοση της τοπικής παραγωγής κρασιού. Προσφέρουμε ακόμη στους επιβάτες την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο γραφικό παραθαλάσσιο χωριό Κοκκάρι, ένα μικρό και «γραφικό» λιμανάκι και μερικές από τις πιο αξιοζήλευτες παραλίες του Αιγαίου. Θα υπάρχει, επιπλέον, χρόνος να περιπλανηθούν στο Πυθαγόρειο, πριν επιστρέψουν στο πλοίο στις 14:30, με προορισμό το όμορφο νησί της Πάτμου. Είμαστε ενθουσιασμένοι που το 2017 θα φέρουμε τους επιβάτες μας στη γενέτειρα του Πυθαγόρα. Όπως γνωρίζετε, το Πυθαγόρειο θεώρημα ισχύει για τα ορθογώνια τρίγωνα: το 2017 οι κρουαζιέρες «Εικόνες Αιγαίου» δεν θα απαιτούν καμία μαθηματική γνώση ή μέτρηση, παρά μόνο την επιθυμία των επιβατών να βρεθούν σε ένα από τα πιο μαγευτικά νησιά του Αιγαίου!»

Nα σημειωθεί πως στα μέσα Δεκεμβρίου η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου μαζί με το Επιμελητήριο πραγματοποίησαν εκδήλωση τιμής για την εταιρεία Celestyal Cruises, η οποία το 2016 σημείωσε 46 προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων στη Σάμο, αναδεικνύοντας το νησί μας ως τον προορισμό με τη μεγαλύτερη αύξηση επιβατών και προσεγγίσεων στην Ελλάδα. Την εταιρεία είχαν τότε εκπροσωπήσει κορυφαία στελέχη της, ενώ χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του κ. Πυθαγόρα Νάγου, αντιπροέδρου Πωλήσεων, πως «Έχουμε έρθει για να κάτσουμε πολλά χρόνια»!


Από την εκδήλωση τιμής στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας στις 14 Δεκεμβρίου 2016



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required