1 Δεκ 2016

Πάνος Λάμπρου: «Το προσφυγικό ήρθε για να μείνει»



Π. Λάμπρου- Ν. Κακλαμάνης (Συντονιστής Ν.Ε. Σάμου ΣΥΡΙΖΑ)
Τη διήμερη επίσκεψή του στο νησί μας ολοκλήρωσε χθες Πέμπτη, 1η Δεκεμβρίου, το μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνος του κόμματος για το Προσφυγικό τα Δικαιώματα και τη Δικαιοσύνη, κ. Πάνος Λάμπρου.

Ο κ. Λάμπρου, σε συνέντευξή του στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τόνισε ότι το προσφυγικό ήρθε για να μείνει, προσθέτοντας ότι πρέπει να υπάρχει ώσμωση μεταξύ μεταναστών-προσφύγων και των Ελλήνων. Επιπλέον επισήμανε πως πρέπει να διαχειριστούμε με ψυχραιμία το ζήτημα, λέγοντας πως «είμαστε εναντίον Κέντρων και μάλιστα κλειστής δομής». 

Σε ερώτηση του δ/ντη της εφημερίδα μας, Mάνου Στεφανάκη, για τη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων, ο κ. Λάμπρου απάντησε πως δεν υπάρχει τρόπος η Κυβέρνηση να διαχειριστεί αυτό το ζήτημα.

Το μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε πως "είναι πολιτικό θέμα ότι δεν καταφέραμε να διεθνοποιήσουμε το ζήτημα" και χαρακτήρισε το μεταναστευτικό-προσφυγικό ως ένα πάρα πολύ δύσκολο και σύνθετο πρόβλημα με πολλούς «παίκτες».

Επιπλέον αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στο hotspot, λέγοντας πως διαπίστωσε δύσκολες συνθήκες ιδιαίτερα με τους διαμένοντες στις μικρές σκηνές και γίνεται προσπάθεια, όσον αφορά τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και τα παιδιά, να απομακρυνθούν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εαν λοιπον κ.Λαμπρου η κυβερνηση σα; δεν μπορει να διαχειρηστει το θεμα των θαλασσιων συνορων μας και της ασφαλειας των νησιων της Ελλαδος τοτε 2 τινα μπορουν να γινουν .1. η τα νησια αυτοβουλως να περιελθουν στην Τουρκικη επικρατεια (ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ) Ή 2 .ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΥΓΜΉ ΘΈΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΎΝΑΜΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙ .ΜΑΣ ΈΧΕΤΕ ΠΕΘΆΝΕΙ ....
Ν.Κ.Π

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required