25 Οκτ 2016

Την αποσυμφόρηση της Σάμου ζητά με επιστολή ο δήμαρχος Σάμου


Eπιστολή προς τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής  έστειλε ο δήμαρχος Σάμου, με την οποία ζητά την άμεση αποσυμφόρηση του νησιού. Η επιστολή έχει ως εξής:



       



  

"Αξιότιμε κ. Υπουργέ,


Στην πρόσφατη πεντάωρη σύσκεψη που έγινε υπό τον συντονισμό του Υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη στο Μέγαρο Μαξίμου, την Τρίτη 11 Οκτωβρίου με την θεσμική παρουσία σας, υπήρξε από μέρους σας αλλά και από μέρους των υπολοίπων κυβερνητικών στελεχών [δηλαδή του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Βίτσα, της Αναπληρώτριας Υπουργού (Κοινωνικής Αλληλεγγύης), Θεανώς Φωτίου, του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργό Τέρενς Κουίκ, του Υφυπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού (ΕΣΠΑ), Αλέξη Χαρίτση και του Δ/ντης Αναπληρωτή Υπ. Προστασίας του Πολίτη Παύλου Αδακτυλίδη] η δέσμευση ότι από την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου θα ξεκινούσε η σταδιακή αποσυμφόρηση των νησιών του Βορείου Αιγαίου. 


Σας κοινοποιούμε τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, από το νησί μας τη Σάμο, για τις τελευταίες ημέρες, από τα οποία προκύπτει ότι ενώ οι ροές είναι αυξημένες, οι αναχωρήσεις κινούνται σε πολύ χαμηλό επίπεδο, με αποτέλεσμα τα προβλήματα να οξύνονται έτι περαιτέρω. Οι δεσμεύσεις από μέρους σας ήταν ρητές και σαφείς. Περιμένουμε με αγωνία και άμεσα την εφαρμογή τους."


Με εκτίμηση,



Μιχάλης Αγγελόπουλος
Δήμαρχος Σάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required