23 Σεπ 2016

Πρόσκληση προς τους κατοίκους της Σάμου



Συνάντηση προκειμένου να οριστεί επιτροπή αγώνα για την αντιμετώπιση του προσφυγικού, καθώς και για άλλα ζητήματα του νησιού μας, θα γίνει Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου. Η ανακοίνωση της προσωρινής επιτροπής, που καλεί όλους όσους συμφωνούν να παραβρεθούν, έχει ως εξής:

Αγαπητοί συμπολίτες, όσοι από σας συμφωνείτε με τους ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΊΣΤΕ ΔΙΑΤΙΘΕΜΈΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΈΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, σας καλούμε την Τετάρτη το απόγευμα, 28- 09- 16, και ώρα 19,00 στο Ξενοδοχείο "ΣΑΜΟΣ", να εκλέξουμε την οριστική επταμελή επιτροπή αγώνα και να συζητήσουμε τρόπους αντίδρασης……. ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ……


Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ, ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ , ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΑΜΟ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΗΛΛΑΓΜΕΝΗ  ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ,  ΑΣΤΟΧΙΑΣ ΕΡΓΩΝ  κ.τ.λ. , ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΟΥ, ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ:
1. Μετά από τα πολλά επεισόδια παραβατικότητας μεταναστών, φρόντεξ και ΜΚΟ, κυρίως στην Ανατολική Σάμο, (ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτό δεν σημαίνει ότι σε λίγο δεν θα έρθει και η σειρά τις Δυτικής Σάμου, για αυτό παρακαλούμε ιδιαιτέρως τους πολίτες αυτών των περιοχών για τη ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ) και για τα οποία έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενες δημοσιεύσεις, αποφασίσαμε να οργανωθούμε για να αντιμετωπίσουμε τα επικίνδυνα  αυτά φαινόμενα. 

Η Σάμος ευρίσκεται στο κέντρο ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΩΝ, σε μια ΑΣΤΑΘΗ περιοχή όπου, σε συνδυασμό με την κάθοδο του στόλου του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, τις κόντρες Αμερικής, Ρωσίας, Γερμανίας, με Τουρκία, τη δημιουργία κράτους των Κούρδων, η εισβολή της Τουρκίας στην Συρία, όλα αυτά δημιουργούν ένα ασταθές Γεωπολιτικό περιβάλλον. Γίνονται μεγάλα παζάρια, με απρόβλεπτες εξελίξεις και με την Ελλάδα ΑΠΟΥΣΑ.

Δυστυχώς για την Ελλάδα στην ποιο κρίσιμη στιγμή, βρισκόμαστε σε οικονομική και πολιτική αδυναμία,  και σε αυτές τις περιπτώσεις ΧΑΜΕΝΟΙ είναι οι ποιο ΑΔΥΝΑΜΟΙ. Οι πρόσφατες δηλώσεις του Κου Μουζάλα (συνέντευξη στο Βήμα FM) ότι οι πρόσφυγες – μετανάστες ήρθαν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ και ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ, ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. Φαίνεται ότι το υπό εξέλιξη σχέδιο (το οποίο, όπως φαίνεται, έχει υπογράψει και η δική μας κυβέρνηση), ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΙΟ!!!! (Υφαλοκρηπίδα και Νησιά).

 Έτσι εξηγείται και η συμπεριφορά της φρόντεξ και των ΜΚΟ οι οποίοι παίρνουν εντολές από το εξωτερικό, με αποτέλεσμα σιγά, σιγά να χάνουμε την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ. Πρόσφατα ανακοινώθηκε η άφιξη 200 στρατιωτικών της Γιούροπολ, με το πρόσχημα της ανακάλυψης τζιχανιστών. Όλοι αυτοί δεν υπακούουν στους Ελληνικούς Νόμους ,ούτε συνεργάζονται με της τοπικές Ελληνικές υπηρεσίες. Αποτελούν μια ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

2. Δηλώνουμε απ’ την αρχή ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ούτε ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ και αυτό το έχουμε αποδείξει εμπράκτως και ανιδιοτελώς και θα το ξανα αποδείξουμε αν χρειαστεί. Στην μικρή κοινωνία που ζούμε ο βίος και η πολιτεία όλων μας είναι γνωστή.

3. Η κίνησή μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ KOMMATIKH, ούτε θα δεχθούμε το καπέλωμα από κανένα πολιτικό κόμμα. 

 4. Σκοπός μας είναι η εγρήγορση των σκεπτόμενων συμπολιτών μας, προκειμένου να προφθάσουμε τους κινδύνους που μας απειλούν.

5. Προτεραιότητα μας είναι:
 Α) Οι πρόσφυγες να φύγουν από την Σάμο, για Εθνικούς Λόγους. ΔΕΝ θα δεχθούμε στη Σάμο, που βρίσκεται στην πόρτα της Τουρκίας, να εγκατασταθεί η μαγιά και το δόλωμα για μελλοντικές διεκδικήσεις της Τουρκίας. ΔΕΝ θα δεχθούμε στη Σάμο να γίνει ΤΖΑΜΙ, ΟΎΤΕ ΕΠΙΣΗΜΟ Μουσουλμανικό νεκροταφείο, ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ, σε συνδυασμό με την ύπαρξη Αλβανικού Μουσουλμανικού στοιχείου, ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ. Δεν είμαστε εναντίον των μεταναστών, αλλά εναντίον της Κυβέρνησης, για τον τρόπο που χειρίζεται το όλον θέμα.  Β) Απαιτούμαι η φρόντεξ , οι ΜΚΟ και η Γιούροπολ, να ελέγχονται από της Ελληνικές Αρχές ( Λιμεναρχείο, Αστυνομία, Εφορία κ.τ.λ.). ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΑΜΟ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΈΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.

6. Σημειώνουμε, ότι η κίνησή μας θα ασχοληθεί και με άλλα φλέγοντα θέματα του Νησιού μας , όπως είναι:
6.1 Η μη τήρηση της συμφωνίας για τα hotspot και η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ
6.2  Η κατάργηση της ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
6.3  Το θέμα του ΧΩΡΑΤΑΞΙΚΟΥ
6.4  ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
6.5 ΕΙΔΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ από τις Τράπεζες, την Εφορία κ.τ.λ. για τις επιχειρήσεις και τους κατοίκους των Νησιών του Β.Α. Αιγαίου.
6.6  Οι κακοτεχνίες της Παραλιακής Ζώνης
6.7 ΤΟ ΞΕΝΙΑ
6.8  Η ανακαίνιση του Ηγεμονικού Κήπου ….κ.τ.λ.
7. Η προσωρινή επιτροπή, αποτελείται από τους:

7.1 Αμυρσώνης  Γιακουμής , Γεωπόνος
7.2 Βασιλειάς  Λεωνίδας, πρώην πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου 7.3 Βασιλείου Βασίλειος, Πολιτικός  Μηχανικός 7.4 Γρύλλος Πέτρος, πρώην Δήμαρχος  Σάμου 7.5 Κουρέρης  Γεώργιος , Οδοντίατρος 7.6 Μάρκου Νικόλαος, πρώην Δήμαρχος Πυθαγορείου  

Αγαπητοί συμπολίτες, όσοι από σας συμφωνείτε με τους ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΊΣΤΕ ΔΙΑΤΙΘΕΜΈΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΈΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, σας καλούμε την ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 28- 09- 16 και ώρα 19,ΟΟ στο Ξενοδοχείο ΣΑΜΟΣ, να εκλέξουμε την οριστική ΕΠΤΑΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ και να συζητήσουμε τρόπους αντίδρασης…….  ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ…… 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:         

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Πολ. Μηχ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάρκου Νικόλαος ......ακομάτιστο κοματόσκυλο του ΠΑΣΟΚ
Λεον.Βασιλιάς ..... το καλό της Σάμου το σκεύτηκε στά 85του μπράβο
Θα είναι εκεί να σας τα πώ ! ! !

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με τα μέλη της προσωρινής επιτροπής :
Οι μισοί βρίσκονται στην μια όχθη του απόλυτου κομματισμού που τάιζε σανό επί δεκαετίες τα προβατάκια-'πολίτες' και οι άλλοι μισοί ανήκουν στην άλλη όχθη του ίδιου βρώμικου ποταμού που 'απο-λάμβανε' τις εξυπηρετήσεις .
Όταν επί 40 χρόνια εκπαιδεύεις ένα λαό να γίνει πρόβατο μην απαιτείς ξαφνικά να γίνει αυτός ο ίδιος λαός λύκος .
Καληνύχτα σε όλους μας
Ίωνας Πρωτοπαίδου

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required