16 Σεπ 2016

Απρεπή συμπεριφορά μεταναστών προς τοπικό ιερέα


Απρόκλητη επίθεση με …. καφέ δέχτηκε γνωστός και πολύ αγαπητός ιερέας της πόλης της Σάμου από μικρή ομάδα , πιθανότατα οικογένεια , μεταναστών . Ο ιερέας έχοντας ολοκληρώσει τον σχολικό αγιασμό κατέβαινε την Δευτέρα το μεσημέρι τον δρόμο δίπλα από το super market Carrefour μαζί μάλιστα με δύο παιδάκια και περνώντας δίπλα από ομάδα μεταναστών , πιθανότατα Αφγανών, που έτρωγαν στο σημείο , έγινε χωρίς λόγο στόχος με καφέδες από νεαρό ο οποίος μάλιστα όχι μόνο δεν ζήτησε συγνώμη αλλά συνέχισε να προκαλεί με τη στάση του .


Το συμβάν από μόνο του μπορεί να είναι ασήμαντο δείχνει όμως πώς αντιλαμβάνονται κάποιοι από τους μετανάστες την φιλοξενία που τους δίνει απλόχερα το νησί μας . Επίσης η ενέργεια αποκτά και άλλο βάρος όταν έχει σαν αποδέκτη θρησκευτικό εκπρόσωπο και μάλιστα της εκκλησίας της Σάμου που από την αρχή στάθηκε αρωγός στους πρόσφυγες και μετανάστες .


Να σημειώσουμε ότι ο εγκλωβισμός των μεταναστών έχει στο μεγαλύτερο βαθμό αίτιο την ανικανότητα μας να εξετάσουμε με ταχύτητα τα αιτήματα ασύλου που καταθέτουν όλοι οι μετανάστες με την καθοδήγηση των ΜΚΟ, με αποτέλεσμα μαζί με κάποιους πρόσφυγες που πραγματικά έχουν ανάγκη και δικαιούνται της προστασίας μας να φιλοξενούμε και κάθε καρυδιάς καρύδι οικονομικούς μετανάστες που καμία ελπίδα και δικαίωμα ασύλου δεν έχουν και θα έπρεπε προ πολλού να έχουν επιστραφεί στην Τουρκία . Ακόμα αναμένουμε όλοι οι σαμιώτες και πρόσφυγες την επιτάχυνση των διαδικασιών ασύλου που έχει υποσχεθεί άπειρες φορές ο κύριος Μουζάλας .

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Εσείς αναμένετε επιτάχυνση των διαδικασιών ασύλου γι' αυτούς που το δικαιούνται, αν και θα μπορούσαν να αιτηθούν άσυλο και στην Τουρκία όπου και διασώθηκαν εν πρώτοις, ενώ δεν αντιλαμβάνεστε πως ο κύριος Μουζάλας και οι ομοϊδεάτες του θέλουν να εντάξουν και να εγκλωβίσουν όλον τον πληθυσμό των λαθρομεταναστών προωθώντας τα παιδιά όλων στα ελληνικά σχολεία, όπου ΔΩΡΕΑΝ θα φοιτούν για έξι χρόνια και κατόπιν θα ελληνοποιούνται όπως οι πασχαλινοί αμνοί της αλλοδαπής!!!!
Για να μην αναμένετε λοιπόν μέχρι να φτάσει το ξίφος του Ισλάμ στον τράχηλο των τέκνων σας αντιδράστε πριν είναι αργά...ειδάλλως περιμένετε να επιδείξουν φιλάνθρωπα αισθήματα οι λαθρομετανάστες των οκτώ και βάλε παιδιών, όταν γίνουν περισσότεροι κι εσείς μειοψηφία...!!!

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required