18 Σεπ 2016

18/9 - Εκδηλώσεις στο λόφο Ψιλής Άμμου - 94 χρόνια από την Καταστροφή της Μ. Ασίας

Με τη συμπλήρωση ενενήντα τεσσάρων (94) χρόνων από την Καταστροφή της Μ. Ασίας, τη Γενοκτονία του Ελληνισμού και το μαρτυρικό θάνατο του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης του Νέου το 1922 ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Σάμου όπως και κάθε χρόνο σας καλεί να παραστείτε στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 στο λόφο της Ψιλής Άμμου. Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται πλέον σύμφωνα με το Πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου έχουν ως εξής:


α. Αρχιερατική Θεία Λειτουργία β. Δοξολογία γ. Επιμνημόσυνη Δέηση δ. Κατάθεση Στεφάνων


Τέλος θα ακολουθήσει επιμνημόσυνος λόγος από την εκπαιδευτικό κ. Σβορώνου Αγγελλική, μέλος του Φιλοτεχνικού Ομίλου Σάμου.


Αξίζει να αναφέρουμε ότι φέτος με την επιμέλεια και χρηματοδότηση του Ομίλου πραγματοποιήθηκαν εργασίες αποκατάστασης και φροντίδας του Καλλιμάρμαρου Μνημείου και της εκκλησίας του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης. Η εκκλησία αυτή είναι η πρώτη εκκλησία του Αγίου Χρυσοστόμου που χτίστηκε στην Ελλάδα με έμπνευση και προτροπή του Φιλοτεχνικού Ομίλου Σάμου και οικονομική υποστήριξη της οικογένειας Λουίζου.

Ο Φ.Ο.Σ. εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τη στρατιωτική Διοίκηση Σάμου και ιδιαίτερα τον Επιτελάρχη κ. Βακεντή Δημήτριο για τη συνεργασία και τις εργασίες, που πρόσφεραν μετά από παράκλησή μας για τον ευπρεπισμό του χώρου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required