21 Φεβ 2016

Σταματούν όλες οι πτήσεις από Πολωνία για Σάμο το καλοκαίρι


Όπως ανακοινώθηκε από τον πολωνικό τουριστικό οργανισμό ΙΤΑΚΑ , ακυρώνονται άμεσα όλες οι προγραμματισμένες πτήσεις από Πολωνία για Σάμο για το καλοκαίρι του 2016. Ο λόγος είναι οι πολύ χαμηλές μέχρι στιγμής κρατήσεις αποτέλεσμα της αρνητικής παρουσίας της Σάμου στα πολωνικά ΜΜΕ λόγω του μεταναστευτικού . « Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να πείσουμε τον κόσμο να κάνει κρατήσεις , ότι και να προσπαθούμε » δήλωσε αντιπρόσωπος του γραφείου .


Να σημειώσουμε ότι η πολωνική αγορά ήταν μία από τις νέες αγορές στη Σάμο και πετούσε με 2 πτήσεις την εβδομάδα φέρνοντας περίπου 3.000 άτομα , ενώ υπήρχαν και σχέδια για αύξηση της κίνησης προς Σάμο και από άλλα γραφεία της Πολωνίας . 

 


Γενικά οι πολωνοί θεωρούνται μία από τις πιο δυναμικές τουριστικές αγορές στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια με συνεχή αύξηση των κρατήσεων ……….. μία αγορά που μόλις χάσαμε στη Σάμο ενώ υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ακολουθήσουν και άλλοι και να έχουμε σύντομα ακυρώσεις αεροπλάνων και από άλλες αγορές , κυρίως της ανατολικής Ευρώπης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required