26 Μαρ 2015

Στις 5 Απριλίου η «Γιορτή του Πορτοκαλιού» στους Μύλους



Όπως έγινε γνωστό από το διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μύλων «Ο Ίμβρασσος», η «Γιορτή του Πορτοκαλιού» δεν θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29/3 που είχε προγραμματιστεί, λόγω της βροχόπτωσης που δίνει η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία, και η εκδήλωση μεταφέρεται την επόμενη Κυριακή 5 Απριλίου.








Η «Γιορτή του Πορτοκαλιού» για 4η συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μύλων «Ο Ίμβρασσος», στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μύλων.
Η εκδήλωση ξεκινά στις 12 το μεσημέρι, με μουσική από τον Dj Αλέξη Καραθανάση, με παρουσίαση Ζούμπα από τα κορίτσια των Μύλων, παραδοσιακούς χορούς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χώρας «ΕΙΡΗΝΗ», το Χορευτικό Συγκρότημα Μυτιληνιών Σάμου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος Σάμου «Ο Καπετάν Λαχανάς» καθώς και τη χορευτική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μύλων «Ο Ίμβρασσος».




Θα υπάρχει παζάρι Πασχαλινών κατασκευών που έχουν φτιάξει τα παιδιά των Μύλων με τη βοήθεια της κας Τούλας Πυργιώτη, παζάρι με λικέρ μανταρίνι, μαρμελάδα πορτοκάλι, γλυκό κουταλιού πορτοκάλι και περγαμόντο, που έφτιαξαν οι γυναίκες του συλλόγου.
Επίσης παζάρι τοπικών προϊόντων, ενώ οι μικροί φίλοι θα έχουν τη χαρά να περάσουν ξέγνοιαστες ώρες, ζωγραφίζοντας με τη βοήθεια του ζωγράφου Γιάννη Κομινόζογλου.
Εργαστήρι δημιουργίας ζωγραφικής σε πάνινη τσάντα από τον Παύλο Γιακουμή, ζωγραφική προσώπου για μικρούς και μεγάλους από την κα Κατερίνα Ζομπούλη.
Και φυσικά, φαγοπότι (σουβλάκι ή φασολάδα) και μαζί δωρεάν γλυκάκι και φρέσκο χυμό πορτοκαλιού.


Μη χάσετε το πανηγύρι χαράς για μικρούς και μεγάλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required