7 Απρ 2014

Δωρεά από τον εφοπλιστή Νίκο Ιγγλέση





Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Διευθυντής της Α/θμιας Εκπαίδευσης Σάμου, κ. Παναγιώτης Ζαβουδάκης, στον συμπατριώτη μας εφοπλιστή από το Καρλόβασι, κ. Νίκο Ιγγλέση. Στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:

 

«Αγαπητέ κύριε Ιγγλέση,             Παραλάβαμε σήμερα με μεγάλη μας χαρά το laptop και τον εκτυπωτή που είχατε την ευγενή καλοσύνη να αποστείλετε στη Διεύθυνσή μας. Η ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής μας είναι πολύτιμη, ειδικά αυτή την εποχή που η οικονομική στενότητα έχει οδηγήσει σε μια σειρά από δυσλειτουργίες. Η ευαισθησία την οποία πάντοτε επιδεικνύετε για την γενέτειρά σας, αποτελεί σαφή απόδειξη της αγάπης σας για τη Σάμο και της προσπάθειάς σας να ενισχύσετε με κάθε τρόπο τον τόπο μας.
            Για μια ακόμη φορά, σας ευχαριστούμε θερμότατα για το έμπρακτο ενδιαφέρον σας και θα χαρούμε, στην επόμενη επίσκεψή σας στο νησί, να σας υποδεχτούμε και να σας φιλοξενήσουμε στα γραφεία της Διευθύνσεώς μας ή να επισκεφθούμε μαζί σας σχολικές μονάδες του νησιού, προκειμένου να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι, την εξαιρετική δουλειά που, παρά τις μεγάλες αντιξοότητες, επιτελούν οι εκπαιδευτικοί  μας».                                                                                              
                                                                                                 Με εκτίμηση         
                                                                                        Ο Διευθυντής ΠΕ Σάμου                                                                                           Παναγιώτης Ζαβουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required