28 Δεκ 2009

Προσοχή , γαϊδούρια εν πλω


Και ενώ η παραλιακή του Βαθιού έχει πλημμυρήσει με νερά γνωστής καθαριότητας και οι επαγγελματίες της παραλίας από την μία φοβούνται ότι θα αναγκαστούν να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους και από την άλλη προσπαθούν με κουβάδες και σφουγγαρίστρες να καθαρίσουν (όσο φυσικά γίνεται) τα μαγαζιά τους , υπάρχουν και κάποια γαϊδούρια (συγνώμη στους αναγνώστες μας αλλά είναι η πιο επιεικής λέξη που μπορούμε να χρησιμοποιήσιμε) που αγνοώντας τις οδηγίες του λιμενικού περνούν με τα 4χ4 τους μέσα από τα νερά , με ταχύτητα ταχύπλοου , προσπαθώντας να περιβρέξουν όσους πιο πολλούς μπορούν . Και δημιουργώντας φυσικά κύματα τα όποια πλημμυρίζουν τα ταλαιπωρημένα μαγαζιά της παραλίας .
Δυστυχώς δεν πρόκειται για αστείο αλλά για θλιβερή πραγματικότητα δείχνοντας το επίπεδο κάποιων συμπολιτών μας .

Επειδή όμως τα νεύρα κάποιων είναι πολύ τεντωμένα , καλά θα κάνουν να προσέχουν μερικοί γιατί φοβόμαστε ότι αργά ή γρήγορα θα έχουμε... ναυμαχίες .

2 σχόλια:

ΕΦΗ είπε...

Να πάρουμε λίγο από αυτό το νεράκι για να σβήσουμε καμμιά φωτιά;

SSpiros είπε...

Και μέσα σε όλο αυτό τον χαμό, και με μηδενικές πλέον θέσεις στάθμευσης, και με την κίνηση στην αγορά της πόλης να έχει πέσει στο ναδίρ, ο Λιμενάρχης Σάμου στέλνει τα όργανά του καθημερινά να " κόψουν " ένα κουστούμι στους "παράνομους" οδηγούς της Σάμου. Έτσι για ανάταση ηθικού και τόνωση της κίνησης. ΜΠΡΑΒΟ κύριε Λιμενάρχη, την δουλειά σας κάνετε....

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required